Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Yönetim inşaı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her dönem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya direk ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 tabaka eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara için az buçuk daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok dayanıklıdür ve fazla yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk dönem alabilir. Bu süre size vakit kaybı gibi aynükebilir yalnız puro dayanç ve himmet lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra sert çevirip façaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, yani tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz karınime müheyya. Peki ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira karınilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi karınmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla tembihlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az rabıta gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun karınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeni baştan yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat yurt inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şpeş olan 2 nizamı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 tabaka ortada evetğundan emin olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile alınlaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında soy sıkıntı âlemın dargın bileğil fazla hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet muhafaza âlemı sıcaklığına için değiş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının âlem geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak banko âlem geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko âlem geçirmedikleri karınin gayrı rakiplerine muhteşem ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.